Hiszünk abban, hogy egy magasabb életminőség eléréséhez a táplálkozáson keresztül vezet az út.

 

Rácz András

Keto akadémia alapítója, és szakmai vezetője.

“Hiszek abban, hogy a helyes táplálkozáson keresztül vezet az út a jobb életminőség és a boldogabb élet felé.”

Életmód és táplálkozási tanácsadó, valamint Magyarország egyik legelső biohackere vagyok.

Az életemet alapjaiban változtatta meg a ketogén táplálkozás. A cöliákiás gluténérzékenységem, és az általános pánikbetegségem már a múlté.

Elhoztam Magyarországra neked is azt a rengeteg tudást és tapasztalatot, ami segíteni fog a ketogén életmód sikeres elkezdésében!

Ha nyitott vagy rá, hogy megismerd azt a táplálkozási módszert, ami alapjaiban fogja újrareformálni az életed, akkor segítek a következő szintre emelni az életminőségedet a ketogén úttal. Immár több száz embernek segítettem egészségesebbé, energikusabbá, karcsúbbá és boldogabbá válni. Ez adta a motivációt a Keto Akadémia létrehozásához.

Tanulj és inspirálódj, a legjobb helyen jársz!

Vincze Zsuzsanna Anett

Táplálkozási tanácsadó, gastro coach

Számos kudarc, félsiker és több mint 20 év érzelmi evés után jutottam el a ketogén életmódhoz. A szenvedélyemmé vált a táplálkozástudomány, szóval belevágtam az átképzésbe az International Sporttrainer Academy-nél.

Végtelen a tudásszomjam és szeretnék igazán jól segíteni, emiatt is fontosnak tartottam, hogy mélyebben megismerjem az érzelmi evés lélektani hátterét, így Horváth Norbertnél kezdtem tanulni, aki a gastro coaching módszer megalkotója.

A saját bőrömön tapasztaltam, hogy pszichés éhség esetén mennyire nehéz az életmódváltás szakértő támogatás nélkül, emiatt hiszem, hogy akkor tudok a legjobban segíteni, ha személyre szabottan vegyítem a táplálkozástudományt és a gastro coachingot.

Egyéni és kiscsoportos turnusokban szeretnélek elvezetni ahhoz az élményhez, hogy igazán élvezni tudd az ételeket, megszabadulj a táplálkozáshoz kapcsolódó negatív érzelmektől és könnyedebben átállj a ketogén étrendre a céljaid és egy egészségesebb élet elérése érdekében.

Somlyai Szilvia

Ketogén táplálkozási szakértő

Foglalkozásomat tekintve okleveles jógaoktató és táplálkozási tanácsadó vagyok.  A Hatha jógaoktató képzést – YAI minősítéssel) – 2017-ben végeztem el, a COE vegán és vegetáriánus táplálkozás tanácsadó kurzusát pedig 2019-ben teljesítettem. Eddigi tanulmányaimat a Weider Professional életmód és táplálkozási tanácsadó tanfolyamával zártam 2020 tavaszán.

A jelszó a fenntarthatóság, tehát egy olyan személyre szabott ketogén étrend kialakítása, ami nemcsak egy hónapig tartható, de akár egy életen át is könnyedén és élvezettel követhető. Hiszem, hogy mindannyian egészségesnek és erőtől sugárzónak születtünk és a testünk a legjobb partner, aki segítségünkre lehet ennek az állapotnak a visszaállításában. Minden kis sejtünk azért dolgozik, hogy visszaállítsa a szervezetünk optimális működését, de az eszközt nekünk kell a kezükbe adni.

A ketogén diéta pozitív hatásait lehet a szavak szintjén is közölni, de ezt tapasztalni kell. Bízom benne, hogy társad és segítőd lehetek ezen az úton!

Szász Linda

Pszichológus, ketogén családanya

Amikor anya lettem, felismertem, hogy az időm a legnagyobb érték, a háttérzaj erős és sokan akarják a figyelmem, ezért olyat szeretnék képviselni, amire mindig vágytam magam is: sokféle szükségletet kielégíteni egy helyen.
Pszichológiából diplomáztam, kommunikációs tanfolyamokat, fitness instruktor- és táplálkozási tanácsadó képzéseket végeztem. Átfogó rendszerszemléletet, multidiszciplináris megközelítést képviselek.
Azt vallom, hogy az életmód változtatással párhuzamosan más dimenziókban is érdemes fejlődnünk, így nem kell minduntalan elölről kezdenünk.
Olyan emberré válni, aki ismeri élete miértjét és céljait, s ezek mentén alakítja a szokásait; önmagát képes motiválni; ismeri-, kifejezi és érvényre juttatja a szükségleteit; érzékeli és megvédi a határait; képes nemet mondani; azonosítja és hatékonyan kezeli az érzelmeit; kölcsönös tiszteleten és bizalmon épülő szeretetkapcsolatokat alakít ki; hatékonyan szabályozza a figyelmi energiáját, gondolatait, impulzusait stb.
Nem árulok tökéletességet, magam is úton vagyok. Ha változtatnál, szívesen fogom a kezed, rúgjuk együtt a port!

Rácz András 

Alapító tulajdonos, szakmai vezető

Nem vagy egyedül! Csatlakozz a ketogén közösséghez.

Támogatóink:

16108

Várj még!

Tudtad, hogy aki felkészülten kezdi el a ketogén diétát, kevesebb mint fele annyi idő alatt eléri a célját? 

Most a KETO tanfolyam mellé ajándékba megkapod az "“ÚTMUTATÓ A KETOGÉN DIÉTÁHOZ” c. kézikönyvet.

Weboldalunkon a zavartalan működés

és a felhasználói élmény javítása érdekében (ketogén) sütiket használunk.

Ajándék
receptfüzet

8 könnyen elkészíthető ketogén recept 

Thank

You!

USE COUPON CODE 

WELCOME20

Follow us on Facebook