KETO ÉLETMÓD

Hiszünk abban, hogy egy magasabb életminőség eléréséhez a táplálkozáson keresztül vezet az út.

 

Rácz András

Keto akadémia alapítója, és szakmai vezetője.

“Hiszek abban, hogy a helyes táplálkozáson keresztül vezet az út a jobb életminőség és a boldogabb élet felé.”

Életmód és táplálkozási tanácsadó, valamint Magyarország egyik legelső biohackere vagyok.

Az életemet alapjaiban változtatta meg a ketogén táplálkozás. A cöliákiás gluténérzékenységem, és az általános pánikbetegségem már a múlté.

Elhoztam Magyarországra neked is azt a rengeteg tudást és tapasztalatot, ami segíteni fog a ketogén életmód sikeres elkezdésében!

Ha nyitott vagy rá, hogy megismerd azt a táplálkozási módszert, ami alapjaiban fogja újrareformálni az életed, akkor segítek a következő szintre emelni az életminőségedet a ketogén úttal. Immár több száz embernek segítettem egészségesebbé, energikusabbá, karcsúbbá és boldogabbá válni. Ez adta a motivációt a Keto Akadémia létrehozásához.

Tanulj és inspirálódj, a legjobb helyen jársz!

Vincze Zsuzsanna Anett

Táplálkozási tanácsadó, gastro coach

Számos kudarc, félsiker és több mint 20 év érzelmi evés után jutottam el a ketogén életmódhoz. A szenvedélyemmé vált a táplálkozástudomány, szóval belevágtam az átképzésbe az International Sporttrainer Academy-nél.

Végtelen a tudásszomjam és szeretnék igazán jól segíteni, emiatt is fontosnak tartottam, hogy mélyebben megismerjem az érzelmi evés lélektani hátterét, így Horváth Norbertnél kezdtem tanulni, aki a gastro coaching módszer megalkotója.

A saját bőrömön tapasztaltam, hogy pszichés éhség esetén mennyire nehéz az életmódváltás szakértő támogatás nélkül, emiatt hiszem, hogy akkor tudok a legjobban segíteni, ha személyre szabottan vegyítem a táplálkozástudományt és a gastro coachingot.

Egyéni és kiscsoportos turnusokban szeretnélek elvezetni ahhoz az élményhez, hogy igazán élvezni tudd az ételeket, megszabadulj a táplálkozáshoz kapcsolódó negatív érzelmektől és könnyedebben átállj a ketogén étrendre a céljaid és egy egészségesebb élet elérése érdekében.

Somlyai Szilvia

Ketogén táplálkozási szakértő

Foglalkozásomat tekintve okleveles jógaoktató és táplálkozási tanácsadó vagyok.  A Hatha jógaoktató képzést – YAI minősítéssel) – 2017-ben végeztem el, a COE vegán és vegetáriánus táplálkozás tanácsadó kurzusát pedig 2019-ben teljesítettem. Eddigi tanulmányaimat a Weider Professional életmód és táplálkozási tanácsadó tanfolyamával zártam 2020 tavaszán.

A jelszó a fenntarthatóság, tehát egy olyan személyre szabott ketogén étrend kialakítása, ami nemcsak egy hónapig tartható, de akár egy életen át is könnyedén és élvezettel követhető. Hiszem, hogy mindannyian egészségesnek és erőtől sugárzónak születtünk és a testünk a legjobb partner, aki segítségünkre lehet ennek az állapotnak a visszaállításában. Minden kis sejtünk azért dolgozik, hogy visszaállítsa a szervezetünk optimális működését, de az eszközt nekünk kell a kezükbe adni.

A ketogén diéta pozitív hatásait lehet a szavak szintjén is közölni, de ezt tapasztalni kell. Bízom benne, hogy társad és segítőd lehetek ezen az úton!

Rácz András 

Alapító tulajdonos, szakmai vezető

Nem vagy egyedül! Csatlakozz a ketogén közösséghez.

Támogatóink: