Belsőség fasírt

Bőséges, ízletes fasírt belsőségekből és velőscsontból

Hozzávalók :

2 darab velőscsont
1/2 darab marhaszív
1/4 darab sertéstüdő
2 darab tojássárgája
2 fej fokhagyma
Só és frissen őrölt bors ízlés szerint

Figyeljünk, hogy fele annyi tüdőt tegyünk a masszába, ha túl sok a tüdő, akkor túl levegős lesz és nem lesz tartása a masszának. A tüdőt előbb szűrőbe tesszük és a felesleges folyadékot kinyomkodjuk belőle. Ezután ledaráljuk a szívet és a tüdőt. A csontvelőt megsütjük a sütőben, amikor megsült a csontvelő, akkor kikaparjuk a tartalmát és hozzáadjuk a darálékhoz a sóval a fűszerekkel és a reszelt fokhagymával együtt. Jól összekeverjük a hozzávalókat, majd szépen pogácsa formákat formázunk belőle, végül a csontvelőből kisült zsíron megsütjük.