FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT
RÁCZ ANDRÁS ÉS A KETOAKADÉMIA SZOLGÁLTATÁSON RÉSZTVEVŐK RÉSZÉRE

Általános tudnivalók

Rácz András és a ketoakademia csapata nem orvosokból áll. Az általunk leírt ötletek, javaslatok, gyakorlatok, technikák, megosztott hivatkozások informális jellegűek, nem tartalmaznak orvosi vagy pszichológiai tanácsadást. Tiszleljük az orvosok munkáját, tiszteletben tartjuk az orvosi protokollt és nem kívánunk beleavatkozni gyógykezelésekbe, és/vagy rábírni ügyfeleinket, hogy ők maguk felülbírálják kezelőorvosuk döntését.

Ha az ügyfél gyógykezelés alatt áll, gyermeket vár/szoptat, vagy fizikai, érzelmi, mentális állapota megkívánja, a gyakorlatok megkezdése előtt kérje ki szakorvosa véleményét. Kiegészítő tanácsokat adunk, amik nem hivatottak diagnosztizálni, nem helyettesítik az egészséges életmódot, orvosi ellátást, és nem javasolják, hogy ügyfeleink a fennálló egészségügyi kezelésüket, gyógyszereik szedését, illetve bármilyen orvos által előírt gyógymódot abbahagyjanak, vagy azok adagolását megváltoztassák.

Nem garantálható tehát, hogy az ügyfelek által tanácsolt technikák minden esetben működni fognak. Ügyfeleink ezért teljes felelőssége tudatában próbálnak ki bármilyen tanácsot amit Rácz András és a ketoakadémia csapata ajánl. Az ügyfél minden esetben a legjobb belátása és józan ítélőképessége szerint döntsön a gyakorlatok kipróbálásáról. Amennyiben az ügyfél bármilyen negatív hatást tapasztal, kérjen szakorvosi segítséget.

Kijelentem, hogy a szolgáltatáson saját felelősségemre veszek részt. Rácz Andrást és a ketoakademia csapatát semmilyen felelősség nem terheli. 

1.) A jelen dokumentum elektronikus formában is megkötésre kerül. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V.törvény (Ptk.) értelmében távollévők között létrejött szerződésnek minősül, amely ezen űrlapon található szabályzat, A ketoakademia.hu honlapon az Ászf. és a fentebb felsorolt kérdések elfogadásával, megválaszolásával jön létre. Az étrendet mindenki csak saját felelősségére használja.

2.) A táplálkozási naplót mindenki csak saját felelősségére használja.

3.) Ügyfeleinknek írt étrendek nem minősülnek személyre szabott étrendnek, az leírás csak ajánlatokat és tippeket tartalmaz.

4.) Az ajánlás egyedi azonosítóval van ellátva. A publikálás/terjesztése/továbbküldése csak a tulajdonos engedélyével megengedett.

5.) Az étrend megkezdése előtt az ügyfél saját felelőssége és érdeke, hogy konzultáljon egy szakorvossal arról, hogy az étrend bármely eleme a számára bármely okból ellenjavallt-e. Az étrend követése egyéni felelősségre történik.

6.) Ügyfeleinknek maguknak kell gondoskodniuk a feltüntetett élelmiszerek beszerzéséről.

7.) Az ügyfeleink fejlődési fotóit (előtte- utáni fotók) név, arc kitakarásával a személy beazonosítatlanná tétele után referenciaként Rácz András és a ketoakademia csapata felhasználhatja.