Online konzultáció Rácz Andrással

Kategória:

30 000 Ft

1 ÓRÁS KONZULTÁCIÓ
ONLINE KONZULTÁCIÓ 5 NAPOS UTÁNKÖVETÉSSEL.

Állapotfelmérés

A konzultáció első 20 percében megbeszéljük a diétás múltad és a laboreredmények segítségével felmérem az aktuális állapotod. Megnézzük a laborodat és közösen értelmezzük a táplálkozásra vonatkozó részeket.

Egyéni preferenciák

Az aktuális szintednek megfelelően építjük fel neked a következő lépést. Legyél akár kezdő vagy haladó szinten.  Beállítjuk számodra a megfelelő vitamin és ásványianyag bevitelt, ami hosszútávon fogja támogatni az egészséged.

Egyéni ketogén ajánlás

A laborod alapján megállapítom a számodra tökéletes tápanyag és ásványianyag bevitelt. A konzultáción egy rendszerezett és átlátható ajánlást kapsz. És megválaszolom az összes felmerülő kérdésed.

5 napos utánkövetés

Az ételeket amiket ez időszakban eszel lefotózod és elküldöd nekem, hogy megbeszéljük az esetleges hibákat.
Az 5 napos utánkövetés alatt bátran kérdezz tőlem írásban és megválaszolom a felmerülő kérdéseid.

Eddigi konzultációk száma

Vélemények

András jòl felkészült és emberközpontú ! Én nagyon elègedett vagyok, sokat tanultam Tőle! Mindenkinek ajánlom, jò kezekben lesz!

Éva

András közvetlen és kiváló tanácsokkal lát el. Nemcsak étkezés hanem testedzés terén is. Többszáz kilométer van köztünk, és ennek ellenére is, minden nap érzem hogy támogat, bíztat, erőt ad. Az eredmények pedig jönnek. Mindent nagyon köszönök! Csak ajánlani tudom!

Anita

Andras a ketogén diétával kapcsolatban rendkivűl felkészült, lelkiismeretes, nagyon elhivatott szakember. Biztos vagyok benne hogy a kitűzött célomat a vele való közös munka során 100% hogy elérem.

Gyöngyi

16108

Ajándék!

Tudtad, hogy a megfelelően kivitelezett ketogén étrend immunerősítő hatással is bír?

A rendkívüli helyzet miatt, csak MOST egy -5% kuponkódot kapsz tőlünk ajándékba amit bármilyen szolgáltatásunkhoz felhasználhatsz. 

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

- 5 %

- 5 %

Az ajándék kuponkódod: keto2021

Weboldalunkon a zavartalan működés

és a felhasználói élmény javítása érdekében (ketogén) sütiket használunk.

Tovább az eszköztárra